“Infermeres, lampistes i xofers” (La Vanguardia, 30-9-21)

Trump primer i el Brexit després han intentat fer marxa enrere en aquells aspectes que els resultaven més perjudicials en la globalització. Les crítiques poden ser compartides, però fer marxa enrere resulta molt complex, ni que sigui per a les economies hegemòniques durant els darrers dos-cents anys.

Al Regne Unit sembla que Johnson no ho està gestionant gaire bé i per això es es troben en una crisi de subministraments.

Infermeres, lampistes i xofers. La Vanguardia, 30-9-21

Si no teniu accés a l’edició digital de La Vangardia, mireu de llegir l’article en la imatge següent:

Autor: Enric Llarch

Sóc un economista amb vocació de servei a la col·lectivitat i al meu país. He treballat molts anys al voltant de l'economia de Barcelona i de Catalunya, especialment pel que fa als serveis i al territori. Em considero una persona creativa en l'àmbit de l'economia i dels ciències socials i he procurat sempre unir la teoria amb la pràctica. Per això he impulsat amb èxit diversos projectes de promoció econòmica i algunes publicacions. Sempre m’ha semblat molt important divulgar el coneixement i estimular el debat econòmic i fa 25 anys que col·laboro regularment als mitjans de comunicació. Aquest bloc vol ser principalment una eina per aprofundir en la reflexió col·lectiva al voltant de la nostra economia i la nostra societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: