“Sabadell i Catalana es quedaran” (TOT Sant Cugat, 20-10-17)

TOT. 20-10-17

A Sant Cugat, tocant a la B-30, hi ha els serveis centrals de dues de les principals empreses que aquests dies han anunciat que traslladen la seu fora de Catalunya, el Banc Sabadell i l’asseguradora Catalana Occidente. Aquesta darrera fou la pionera en aquests desplaçament des del cor de Barcelona a l’entorn metropolità de la B-30 i tothom encara recorda els costos i les dificultats que comportà aquell trasllat. Un trasllat, això sí, finançat amb les plusvàlues aconseguides amb l’abandó de les cèntriques oficines al cor de l’Eixample de Barcelona.

Des de Sant Cugat, el setmanari gratuït de la ciutat, TOT Sant Cugat,  -76.000 usuaris únics i 22.500 exemplars distribuïts en paper- em demana pel futur dels serveis centrals d’aquestes empreses. Un futur sobre el que no ens hem de preocupar gaire a mitjà i a llarg termini, com el de la majoria d’empreses que aquests dies anuncien el trasllat de la seu fora de Catalunya.

http://www.totsantcugat.cat/opinio/sabadell-i-catalana-es-quedaran-71355102.html

 

Autor: Enric Llarch

Sóc un economista amb vocació de servei a la col·lectivitat i al meu país. He treballat molts anys al voltant de l'economia de Barcelona i de Catalunya, especialment pel que fa als serveis i al territori. Em considero una persona creativa en l'àmbit de l'economia i dels ciències socials i he procurat sempre unir la teoria amb la pràctica. Per això he impulsat amb èxit diversos projectes de promoció econòmica i algunes publicacions. Sempre m’ha semblat molt important divulgar el coneixement i estimular el debat econòmic i fa 25 anys que col·laboro regularment als mitjans de comunicació. Aquest bloc vol ser principalment una eina per aprofundir en la reflexió col·lectiva al voltant de la nostra economia i la nostra societat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: